Het graf

Een graf bij ‘De Aarde’ wordt aangekleed met uitsluitend natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een stenen of houten gedenkornament.  U kunt deze aankleding naar uw eigen wensen invullen.  

U kunt ervoor kiezen om uw huisdier te begraven in juten of katoenen doeken. Ook is er de optie om uw huisdier in een kist te begraven. Deze wordt niet standaard aangeboden, wel is het mogelijk om een van onze zelfgemaakte kisten aan te schaffen. Ook kan er een kist op maat gemaakt worden. 

Asverstrooiingen

Heeft u ervoor gekozen om uw huisdier te laten cremeren? Dan geeft ‘De Aarde’ de mogelijkheid om de as van uw vriendje uit te strooien op ons strooiveld. Ook is het mogelijk om de urn van uw huisdier te laten begraven in een urnengraf. 

Begeleiding

‘De Aarde’ staat geheel ter beschikking om uw afscheid persoonlijk te maken. Wij proberen uw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Wij kunnen u begeleiding bieden bij de dierenarts. Ook kunnen wij uw huisdier bij de dierenarts, crematorium of bij u thuis ophalen en uw huisdier naar zijn/haar laatste rustplaats te brengen.  

Uw verhaal komt bij ‘De Aarde’ op de eerste plaats.